Computer en laptop reparatie Periodiek onderhoud

Onderhoud

Wij zijn van mening dat periodieke onderhoud aan uw computer of laptop zal zorgen voor een betere computer ervaring. Lees hieronder enkele gevallen waarbij onderhoud belangrijk is.

Traagheid

Bij lang en vaak gebruik van uw computer of laptop kan deze flink in snelheid afnemen. Het is daarom ook belangrijk om periodiek onderhoud te plegen aan uw systemen. Dit zal ook de levensduur van uw computer of laptop verlengen. Vaak raakt uw systeem vol met ongewenste bestanden en programma's.

Beveiliging

Ongewenste programma's zoals spyware en virussen kunnen uw computer of laptop infecteren en zo proberen uw persoonlijke gegevens te achterhalen. Dit wil natuurlijk niemand, daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw computer of laptop altijd beveiligd is tegen dit soort ongewenste programma's. Wij zorgen ervoor dat uw systeem altijd bestand is tegen de nieuwste spyware en virussen.

Hitte / lawaai

Het kan voorkomen dat uw computer of laptop veel lawaai begint te maken. Dit heeft in de meeste gevallen als oorzaak dat uw computer of laptop niet goed koelt. Bij veel gebruik gaan er zich stofdelen in uw computer of laptop ophopen en kan zo de koeling van uw systeem beinvloeden. Het is dus van belang om dit periodiek bij te houden zodat uw systeem niet overhit raakt en zo dan ook langer mee zal gaan.